Att vara delaktig som lyssnare på en föreläsning på Riksstämman för tandläkare är alltid en lärorik upplevelse. På stämman får duktiga föreläsare från både Sverige och ibland utlandet inbjudningar till att föreläsa för alla deltagare. Föreläsarna brukar ta upp aktuella ämnen inom tandkirurgi, tandvård, tandhygien, tandproteser, tand- och munvård med mera. På föreläsningar kommer ofta framtidens tandvård på tal, vilket brukar vara en mycket lärorik och spännande punkt att lyssna på.

Dental hälsa

Det händer mycket inom tandvården och dess utveckling framåt. För att hänga med i utvecklingens hårda tempo krävs det att man båda är intresserad och involverad i vad som är på gång. Tänder är ju så mycket mer än bara ett verktyg att tugga med. För de flesta handlar tandvård om att ge ett fint leende då det visar på en hälsosam livsstil. Tänderna och dess hälsa är även ett tecken på just hälsa och välmående. Med fungerande tänder är förutsättningarna till en bra hälsa mycket bättre än en dålig tandhälsa.

Vem kan gå på Riksstämman för tandläkare

Självklart är, precis som namnet talar om, denna riksstämma för just tandläkare men även andra professioner inom branschen är mer än välkomna på mässan. Är du tandsköterska, tandhygienist eller tandblekare kan detta event vara något även för dig och dina kollegor. Även den som är inom industrin för tandkräm, tandblekning eller varför inte tandimplantat är förstås också välkomna på mässan. Ju fler olika kategorier desto fler intressanta människor som kan dela sina tankar, lärdomar, erfarenheter och framtidstänk med varandra.

Ta chansen och var med på Riksstämman för tandläkare

Riksstämman är en en minst sagt populär stämma och deltagarna brukar vara många för varje år som stämman hålls. För den som är intresserad av att gå på stämman bör biljetter bokas och köpas i god tid innan dessa tar slut.